23 Σεπτεμβρίου 2019

Select your Top Menu from wp menus

Κανάρης – Καλλονή 0-1 {Φιλικός αγώνας}

Κανάρης – Καλλονή 0-1 {Φιλικός αγώνας}

Ήττα στον πρώτο φιλικό αγώνα για την ομάδα μας, με σκορ 0-1 από την ΑΕΛ Καλλονής στο Φαφάλειο, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτες από την ομάδα Κ20, αλλά και μερικούς επαγγελματίες, οι οποίοι βρέθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας στην Ιταλία.

Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο μέρος, αφού απείλησε αρκετές φορές την εστία της Καλλονής, σε ένα παιχνίδι που πήρε χρόνο συμμετοχής και ο νεαρός επιθετικός, Βαλαβανόπουλος, που δοκιμάζεται από την ομάδα μας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Στο δεύτερο ο προπονητής της ομάδας μας, χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, με την Καλλονή να παίρνει τη νίκη χάρη σε γκολ του Γκαμάγκα, στο 79′.

Πριν την έναρξη του αγώνα μοιράστηκαν στους φιλοξενούμενους αναμνηστικά προσφορά του Mastiha Shop, ενώ στην ανάπαυλα απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή Αιγαίου στην ομάδα μας από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Γιοβανάκης, Μελέκος, Σκούφαλος, Γρίγος, Βαιντερλής, Λέσι, Μονίαρος, Σεζένιας, Κωστάλας, Βαλαβανόπουλος

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Βαρκάρης, Χατζηλάμπρου, Ζεράι, Λατίνας, Χρουσάκης, Σοβατζής, Μεταξής Π.,Μεταξής Σ., Κρουσουλούδης, Χωρεψιμάς, Σακουλάς

Related posts

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ