16 Σεπτεμβρίου 2019

Select your Top Menu from wp menus

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας
Η διοίκηση του Α.Π.Ο Κανάρη Νενήτων εκφράζει την αγανάκτηση της για τη διαιτησία του κυρίου Λιβανιδη και των βοηθών του στο σημερινό αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Θυμιανων.
Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των μαρκαρισματων που οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας θα έπρεπε να έχουν αντικρύσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και σε περιπτώσεις οφσάιντ που αδίκως καταλογίστηκαν από τους δύο βοηθούς.
Επίσης η συμπεριφορά του βοηθού Πετριδη προς τον πάγκο μας και στους παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι κατακριτέα. Είναι η δεύτερη σερί προκλητική διαιτησία που δεχόμαστε σκληρά μαρκαρισματα χωρίς να τιμωρούνται οι αντίπαλοι, με κίνδυνο να χτυπήσουν ποδοσφαιριστές.
Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας οφείλετε να προστατέψετε τους ποδοσφαιριστές και να σφυρίζουν οι διαιτητές σας αυτά που βλέπουν!
Δεν χρειάζεται εύνοια ο εννιά φορές πρωταθλητής Χίου! Γνωρίζει να χάνει αλλά πολύ περισσότερο να κερδίζει εντός των τεσσάρων γραμμών.
Τέλος καταδικάζουμε την συμπεριφορά του κ.Τζιωτη, που αποκαλούσε την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας «καφενεία» και του ποδοσφαιριστή Αφεντή για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους ποδοσφαιριστές και την κερκίδα της ομάδας μας η οποία φυσικά έμεινε ατιμώρητη από τον κ.Λιβανίδη!

Related posts

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ